The best advice for better living

Nieuwsbrief Extra

Hallo allemaal,

Afgelopen weekend was het Huizerdag en wat was het weer gezellig, leuk en droog!!!( op zaterdagavond na dan… J) Zoals afgesproken zouden we iedereen nog even informeren over de tijden van de workshops tijdens de Botterdagen. Vandaar deze extra nieuwsbrief.

Zaterdag 17-09 zullen wij een workshop geven om 11:30 en 14:30 voor alle kinderen van 4 tot 14 jaar. We gaan dit doen op de Energieweg.

Zaterdag 17-09 hebben we het Openingsdanscafe van 20:00 – 24:00 uur. Iedereen is welkom dus kom gezellig langs!

Mocht je nog mensen kennen die zouden willen gaan dansen nodig ze dan uit, want zij maken kans op een gratis danscursus als ze de prijsvraag goed beantwoorden!!! Zie facebook!

02-10-2011 Dance Talent Night: Ook dit jaar gaat The Pride, de Dance Talent Night organiseren in de Vorstin in Hilversum van 19:00 – 21:00 uur. Net als vorig jaar zullen ook dit jaar wij hieraan meedoen. Wil je dit spektakel zien wat als thema Televisie en Film heeft, dan kan dat. Bestel je kaarten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Open les week 18 t/m 24 september: Iedereen is van harte welkom om een proefles mee te komen doen. Neem je vrienden/vriendinnen/buren/ouders/broertjes/zusjes mee en laat ze dansen ervaren!! Tot zaterdag!!!