The best advice for better living

IN DE MEIVAKANTIE BIJ DANSSCHOOL DANCE-POINT HUIZEN: WORD EEN MUSICALSTER IN 4 DAGEN!

Word een musicalster in 4 dagen!

De wandel- en zwem 4-daagse kent iedereen wel. Wat zou er gebeuren als zang, dans en spel in een 4-daagse samenkomen? Jazeker, de Musical4daagse!

De Musical4daagse is inmiddels een begrip in Noord-Holland en Utrecht. Afgelopen kerstvakantie was het een groot succes in Huizen en dus zijn ze terug! 4 dagen zingen, dansen en acteren met als afsluiter een échte voorstelling voor een publiek van familie en vriend(inn)en.

De Musical4daagse is ontwikkeld door professionele theaterdocenten Caroline Leardini en Jeroen Heiliegers. Het unieke concept geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie een intensieve musicaltraining te volgen. Met iedere groep onze docenten binnen vier dagen een musical in de spotlight.

De Musical4daagse in samenwerking met de dansschool Dance-Point in Huizen.

De Musical4daagse zal in de meivakantie in samenwerking met de dansschool Dance-Point in Huizen. Zowel de repetities als de presentaties vinden plaats in de dansschool.

Voor wie?

Iedereen met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen! Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen zich aanmelden voor de Musical4daagse van 29 april tot en met 2 mei.  Inschrijven kan tot  15 april via de website: www.musical4daagse.nl. Let op, er is maar beperkt plaats! Kosten voor 4 dagen: €127,95

Wat vonden oud-deelnemers?

Fenna (11): “was super leuk om met de Musical4daagse mee te doen. Vooral het oefenen en het optreden waren heel leuk!” aldus Fenna.

Moeder van Taco: “Toen ik aan Taco (6 jaar) vroeg wat hij zo leuk vond aan de einduitvoering van de Musical4daagse, zei hij: "Als ik op het podium sta en de lichten gaan aan, dan voel ik me magisch!". Hoe tof kan een vakantie zijn! Dank je wel Jeroen en Caroline.”

Vader van Sara: “Sara gaf de 4daagse een cijfer 10, zo zei ze. Wij als ouders waren ook enthousiast over de musical die door haar en de andere kinderen in vier dagen tijd heel goed werd neergezet! Wat een leuke, mooie uitvoering! En heel goed voor het zelfvertrouwen van onze dochter. Dank jullie wel Jeroen en Caroline!”

Klik op onderstaande link voor een impressie:
https://youtu.be/2iNGY29xnVc

Inschrijven?

Ga naar www.musical4daagse.nl. Of neem contact met op via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.