The best advice for better living

Lieve mensen,

Het is niet te geloven, maar het einde van het eerste dansseizoen van Dance-Point begint te naderen! Dit houdt in dat we een drukke periode voor de boeg hebben als het gaat om de laatste lessen, oefenen voor het examen, afdansen én een nieuw lesrooster voor het seizoen 2011-2012.
Vol trots kunnen wij jullie dan nu ook vertellen dat op de website www.dance-point.nl het nieuwe lesrooster staat en iedereen kan zich inschrijven voor het nieuwe seizoen, dus geef het door!!!
Let wel, iedereen die nu al op les zit hoeft zich niet opnieuw in te schrijven dit regelen we op de les. Verder de agenda voor aankomende periode:

  • 25-04-2011 Schoolkampioenschappen: Op 2e paasdag gaan we Dance-Point’s Schoolkampioenschappen houden. Iedereen kan meedoen van Brons tot Topklasse en van Jeugd tot Paren. Heb je je nog niet opgegeven doe dat dan deze week!

  • 30-04-2011 Koninginnedag: Op deze dag gaan we meerdere demonstraties laten zien op het Oude Raadhuisplein om 15:30 uur. Jij komt toch ook wel even buurten he.?! en neem dan al je vrienden en vriendinnen mee en laat ze kennis maken met Dance-Point!

  • 07-05-2011 Dans je Fit!: in verband met de vakantie vervalt deze les. Maandag 02-05-2011 gaat wel gewoon door.

  • 14-05-2011 Danscafé: Dit zal het laatste danscafé zijn van dit seizoen. Lekker een avondje uit, waarbij je kan kletsen, lachen, dansen en genieten! Vanaf 20:00 uur staat de koffie/thee klaar en tot 24:00 uur zorgen wij voor een gezellige ambiance. Maak gebruik van deze gelegenheid!

  • 22-05-2011 Slotkampioenschappen: Wij zijn in de zeer gelukkige omstandigheid dat we een heleboel wedstrijdparen hebben in onze school en op 22-05 zijn er de slotkampioenschappen om ook het wedstrijdseizoen af te sluiten. Wil je een keertje een wedstrijd meemaken of iemand aanmoedigen, kom dan naar Klarenbeek (Apeldoorn)!

  • Oefenavond & Tentamens & Examens: Alle gegevens hieromtrent zoals tijden, prijzen etc. kun je ook vanaf nu vinden op www.dance-point.nl. Maar zal ook op het prikbord in de school hangen vanaf deze week.

Zo, dit was het weer eventjes voor nu.
De eindsprint is ingezet, maar de start voor 2011-2012 ook! Voor alle informatie ga naar www.dance-point.nl en geef het door!