The best advice for better living

24-uurs dansfestijn

Op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februuari 2014 gaan we het 24 uurs dansfestijn organiseren.
Iedereen (kids, jeugd en volwassenen) kan en mag hieraan meedoen.
De opbrengst gaat naar het goede doel Stichting Jarige Job en Tergooi Ziekenhuis

Iedereen kan van vrijdag 20:00 uur tot zaterdag 20:00 uur zoveel mogelijk dansen komen maken en de Mini’s, Kidswing en Topkids mogen maar liefst 12 uur mee doen met dit mooie en leuke festijn vanaf zaterdagochtend 08:00 uur!

Het laatste uur zal zijn op zaterdagavond 1 februari, van 19.00 tot 20.00 uur met als hoogtepunt natuurlijk de bekendmaking van het eindresultaat en de uitreiking van de cheque aan de doelen

Dus zet 'm op en laten we met z'n allen er een geweldig en succesvol weekend van maken!!!

 

Hoe werkt het dansfestijn?

De bedoeling is dat onze deelnemers in eerste instantie proberen zoveel mogelijk sponsors te zoeken, die hen per gemaakte dans gaan sponsoren. Tijdens het festijn proberen zij dan zoveel mogelijk dansen te maken. Het dansprogramma loopt uiteen van Engelse Wals tot Cha Cha Cha, van Rumba tot Fancy en andere lijndansen, van Quickstep tot Feest en Polonaise en ga zo maar door. Door middel van stempelkaarten houden wij de score bij.

Als deelnemer dien je de sponsor de sponsorbrief in te laten vullen. Daarin vult de sponsor een bedrag in die de deelnemer per dans verdient, eventueel met een maximum bedrag. Dit kan zijn bijvoorbeeld €0,05 per dans ongelimiteerd of bijvoorbeeld €0,10 per dans met een limiet van bijvoorbeeld €15,00. Ongelimiteerd motiveert uiteraard het meest (minimaal sponsorbedrag is €0,05 per dans).
Het aantal dansen dat een deelnemer maakt, bepaalt zijn of haar eindbedrag.
Alle deelnemers bij elkaar geeft uiteindelijk het eindresultaat. Let op! Uit eerdere dansfestijnen weten we dat deelnemers meer dan 200 dansen kunnen maken. Het ligt aan de motivatie van de deelnemer.
Na afloop van het dansfestijn vullen wij het uiteindelijke resultaat in op de sponsorbrief en zetten onze stempel erop. Met deze sponsorbrief gaat de deelnemer weer terug naar de sponsor om het geld op te halen.

Wij hopen dat er zoveel mogelijk deelnemers meedoen, jeugd en volwassenen natuurlijk!!!!

Op zondag 15 december om 13.00 uur is er een infomatieavond op de dansschool.


Sponsorformulieren en infomatiepakketten zijn op de dansschool te verkrijgen.