The best advice for better living

Tijdens een dansseizoen organiseren we diverse korte cursussen. Elke cursus is voor iedereen, dus voor leden en niet-leden toegankelijk. 

Hieronder vindt u een overzicht van de korte cursussen die nog gaan plaatsvinden.

 

"Leiden & Volgen" - 25/01, 01/02, 08/02:           

Bij stijldansen draait het niet alleen om de pasjes en de techniek, maar zeker ook om de samenwerking met je partner.                                                               Daarom organiseren we deze korte cursus van 3 lessen op vrijdagavond van 20:30 - 22:00 uur waarbij we dieper ingaan op de woorden Leiden en Volgen.                 Wat is leiden en wat is volgen en vooral wat zijn daarbij de verantwoordelijkheden. The do's and don'ts in zowel Ballroom als Latin.

Gaan jullie de uitdaging samen aan...? Schrijf je dan snel in voor deze leuke cursus en ervaar hoe je beter samen kunt gaan dansen.

Opgeven kunt u hier doen of op de dansschool. Vol = Vol.

Kosten zijn €30,- per persoon.

 

 

 

"High Heels" - 12/01, 19/01, 02/02, 16/02:

Deze waanzinnige cursus van 4 lessen op zaterdagavond van 20:30 - 22:00 uur is de boost voor je zelfvertrouwen en haalt alles eruit wat je als vrouw in je hebt zitten.

Het gaat om de techniek, de passen, de lijnen, het gevoel, de passie, de sensualiteit, kortom totale controle over je lichaam en dat allemaal op hakken!

Lekkere muziek, plezier en een gave choreo maken deze cursus tot een heerlijke avond uit. Neem je vriendinnen mee en ga de uitdaging aan.

Oh ja, vergeet je hakken niet mee te nemen!

Kosten zijn €40,- per persoon. Opgeven kunt u hier doen of op de dansschool. Vol = Vol.

 

  

 

"Drops & Lifts" - 22/03, 29/03, 05/04:

Kunnen jullie al lekker samen dansen, maar zouden jullie het leuk vinden om een gave lift of een mooie lijn samen te kunnen..? Dan is deze cursus op vrijdagavond van 20:30 - 22:00 uur voor jullie!

In 3 lessen worden er diverse "drops & lifts" aangeleerd. Wat heb je nodig voor deze cursus: Een partner, vertrouwen en een glimlach.

De kosten zijn €30,- per persoon. Opgeven kunt u hier doen of op de dansschool vol = vol!