The best advice for better living

7 oktober a.s. is het weer tijd voor een feestje! Het Ouder & Kind Festival sluit de Week van de Opvoeding af met een super feest in De-Krachtcentrale in Huizen.

Het festival zelf is een burgerinitiatief van Imada de Ru, Jennifer van Balkom, Dorien Sillevis en Mariska Bernardt.

Het doel is om de verbinding tussen ouder en kind even een boost te geven en op een speelse en mooie manier met aandacht voor elkaar deel te nemen aan mooie workshops.

Dance-Point zal een workshop geven om 11:00 uur voor de kleintjes onder ons ( 2-5 jaar) en een workshop om 14:00 uur voor kinderen van 6-12 jaar.

Er worden buiten op het terrein diverse ‘gratis ’activiteiten georganiseerd daarbij kun je denken aan: schminken, bubble lab, rope skiping, Flashmob en blote voeten pad. Een DJ zal ons voorzien van heerlijke muziek en er zullen diverse lezingen gegeven worden door professionals. Op het terrein zullen diverse kraampjes komen waar je leuke dingetjes kunt kopen of info kunt krijgen over voeding, gezondheid en opvoeding. Daarnaast worden er buiten diverse demo’s verzorgd door het demo team van Projump, en wellicht nog wat foodtrucks of kraampjes met snacks en drankjes. Mocht je willen meer informatie willen kijk dan snel op www.ouderenkindfestival.nl